-rebecca perssons-

Senaste inläggen

Av rebecca persson - 4 februari 2012 15:32

             
Det var tydligen något simmästerskap på förmiddagen i älven. Finner inga ord på hur man kan göra något sådant frivilligt. Dessutom den kallaste dagen på länge,30 minusgrader ju!? huvva så kallt. Själv så frös jag tillräckligt när jag stod och kollade på...nu värmer jag iallafall fötterna framför brasan med en varm choklad i händerna. tack mamma!

ANNONS
Av rebecca persson - 4 februari 2012 10:27


Hallådär! vaknade med ett ovanligt bra humör,blev lite sugen på att åka slalom. Fast jag hann kolla temperaturen före den tanken kom så långt. Känner mig som en eskimå när jag går i min tjocka jacka och täckbrallorna som är alldeles för stora...jag hatar det. Ska iallafall dra på mig lite varma kläder för att senare gå till älven och se dom som ska simma där. Känner för att ändra designen igen...får se hur det blir med det. 

ANNONS
Av rebecca persson - 2 februari 2012 16:51

     
Ahahahahah kan seriöst inte sluta skratta åt elefanten när han börjar hoppa,så klockren. Suttit och sålt fika i cafeterian i drygt fyra timmar,något jag inte gör om frivilligt. Hur jobbigt som helst var det,eller inte jobbigt men väldigt drygt och långtråkigt. Första timmen var iallafall skoj,har gjort en liten filmsnutt som jag kanske lägger upp sen...från den timmen alltså. Ska se några avsnitt av revenge före maten och efter det ska jag vara med min saknade chey. Ciao!

Av rebecca persson - 1 februari 2012 22:30

            

Av rebecca persson - 26 januari 2012 22:31

     

....tjockissockar! som jag brukar kalla dom. Fick dessa av mammas fina moster hon stickade dom helt själv,blev imponerad.Har sjungit och hurrat för mormor som fyller år idag,hemma hos henne bjöds det på go'fika och smörgåstårta så magen är mätt och belåten.I övrigt har det inte hänt något speciellt,hade ett väldigt jobbigt matteprov. Gick inte alls bra,huvudet var helt grötigt osv inget gick helt enkelt som jag tänkt mig. Ska snart krypa i säng efter en lång dag,känner i kroppen att det behövs vila. Goa kramar ;)

Av rebecca persson - 18 januari 2012 17:56

     
Ganska slapp låt nu efter en lång dag. Har faktiskt börjat gilla amandas röst lite,tyckte förut att det lät som att hon hade en stor bubbla i halsen. Låten blev iallafall bättre nu än vad orginalet var. Idag har det verkligen känts som om jag vore en båt med ett ankare som får mig sjunka under ytan. Allt är jobbigt,du är jobbig...om jag hade behandlat dig som du behandlar mig hade du hatat mig. Har inte haft någon speciell blogglust på ett tag,designen är bajs och jag är bajs på att göra header. Ska rycka upp mig,det börjar ju faktiskt bli lite ljusare...ska även försöka ladda upp lite musik till mobilen, spotify saken som följde med när jag fick mobilen har tagit slut ohno. 

Av rebecca persson - 13 januari 2012 20:10


Hej allihopa,höll nästan på att glömma bort att skriva om min blogg. Min blogg är iallafall som en dagbok för mig som jag delar till er alla. Mina egna ord,tankar och dom flesta bilderna, tycker själv att det är roligt att gå igenom arkivet och titta tillbaka på allt som hänt tex nu det senaste året. Som jag antar att alla redan  vet så använder jag bloggplatsen. Dels för att jag tycker att det är lättast att göra inlägg och ändra inställningar här.Just nu ser jag "hur man blir av med en kille på tio dagar" det är alltså en film.Börjar kännas att jag ätit för mycket godis.Tur att mamma gör migsällskap,hon fäller roliga kommentarer lite nu och då. Synd bara att det är så långa reklamer,den är iallafall slut nu...yay.

Av rebecca persson - 13 januari 2012 15:55

       
Har just ätit klart min macka och satt igång med alla läxor. Det är aldrig kul med sånt men det måste göras. Trodde ändå att det skulle bli jobbigare,funkar lite bättre med musik och lite gottigott. Om jag har tur så kan nog pappa skjutsa mig till ursviken discot. Inte direkt taggad,lat som jag är. Men det känns som att det var längesen jag gjorde något kul utanför hemmet. Ska återgå till böckerna och pennan,kanske skriver mer senare. Kramisar!

♥ PRESENTATION


Jag är en sextonårig tjej som kommer från den lilla staden Skellefteå. Att fota är en del av mitt liv & mitt liv är det ni ska få läsa om på den här bloggen.
klicka ↓

♥ FRÅGA MIG NÅGOT?

77 besvarade frågor

♥ KALENDER

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015
>>>

♥ BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

♥ SENASTE INLÄGGEN

♥ FOTO

♥ LÄNKAR

♥ GÄSTBOK

♥ OLD BUT GOLD


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se