-rebecca perssons-

Senaste inläggen

ANNONS
Av rebecca persson - 12 januari 2012 21:05


Tjenare moss! sitter med isabelle och ser hockey. Mamma sitter också här och försöker lära sig några turkiska ord genom google. Kom fram till att adjö betyder gule gule hahaha fast med några tecken. Ska sitta i turkiet om några månader och säga det där ordet. Försöker ägna lite tid till uttalet, kommer sägga "gulle gull" tills vidare. Nu blev det här en blandning av fakta om mina resor och nutid höll jag på säga. Jag ska nu gå in lite på vars jag rest, var bland annat i thailand förra året. Vi var där i två veckor,en vecka på koh lanta och en i krabi. Tyckte det var väldigt fint där men måste påpeka att det även fanns sämre delar. Har varit i turkiet,grekland och cypern + några till som bl.a finland osv. Jag var på min första utlandsresa i tvåan,då var vi i korfu (grekland). Ett minne jag har därifrån är bamseklubben där jag var varje dag,tyckte det var jätteskoj. Kom även ihåg att isabelle bar med sig sin docka överallt.Har flugit ett antal gånger vilket jag tycker är sjukt kul att göra. Skulle kunna sitta i ett flygplan bara för att det roar mig. Orkar inte ladda upp några bilder från nå resemål nu. Men jag lovar att ni får bilder framöver då jag åter är i turkiet.Nu ska jag börja göra mig klar för att sova och kanske läsa lite smått. Godnatt sålänge!

ANNONS
Av rebecca persson - 11 januari 2012 21:55

     

Av rebecca persson - 10 januari 2012 21:41

Varför inte?:)
Dag 01- Mitt rum.
Dag 02- Mina resor.
Dag 03- Min blogg.
Dag 04- 2011 bilder.
Dag 05- Min förändring.
Dag 06- Funderingar.
Dag 07- Kärlek. 

Av rebecca persson - 8 januari 2012 14:41

    


    

Av rebecca persson - 3 januari 2012 17:22

     
Idag har jag varit hemma och tagit det lungt. Har städat mitt rum och gjort lite andra saker på "göra klart listan". Har även fotat en hel del,inte på något speciellt bara testat funktioner & inställningar på kameran. Hjälpte mamma med middagen också,det blev så att vi gjorde grönsakspasta och ostsås. Det tog lång,lång tid men det var det värt,det blev faktiskt gott. Ska kanske ut och springa lite,mest för skojs skull. Saknar den där känslan av att komma hem och slänga sig ner i soffan efter att man tränat. Särskilt när man tränat så att man verkligen känner det i kroppen. Btw har inte hittat något innebandy lag,så det lutar mot att börja simma. Ska nu fortsätta med pysslandet och sen så får vi se vart det leder. Många kramar!

Av rebecca persson - 2 januari 2012 19:28

 
Dagen började med att jag försov mig, efter det tog jag bussen till lövånger för att träffa min fina vän. Vi var bla med deras söta kissemiss gräddnos. Han sov typ hela tiden,men väldigt kramgo'. Har just kommit hem,ska torka mitt blöta hår och sen ta mig till söder. Det har ju inte blåst lite,snöstorm kan man också säga. Har upplevt hur det känns att få snö i ögonen...jättekul. Finns typ inget att göra hemma,ska gå nu och se om jag kan hitta på något att pyssla med där borta.

Av rebecca persson - 1 januari 2012 22:04


Typ en helt vanlig dag idag,har inte hänt något speciellt. Har tittat på lite gamla bilder från thailand,fy vad jag vill tillbaka. Mest för värmens skull och för att jag saknar mina rödbrända kinder och bruna ben. Jag gillar att resa, jag gillar flygplan också (a). Sitter och en idiot på resa,sta programmet på länge..tycker jag iaf. Har följt varje avsnitt,dom är väldigt varierade. Tummen upp. Denna gång ska den där killen simma med hajar,ehheheheh. Sammanfattar...lilla flummiga jag sitter med uppspärrade ögon tittar på hajar i mjukisbrallor och jättelockigt hår.

♥ PRESENTATION


Jag är en sextonårig tjej som kommer från den lilla staden Skellefteå. Att fota är en del av mitt liv & mitt liv är det ni ska få läsa om på den här bloggen.
klicka ↓

♥ FRÅGA MIG NÅGOT?

77 besvarade frågor

♥ KALENDER

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015
>>>

♥ BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

♥ SENASTE INLÄGGEN

♥ FOTO

♥ LÄNKAR

♥ GÄSTBOK

♥ OLD BUT GOLD


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se