-rebecca perssons-

Alla inlägg under mars 2012

ANNONS
ANNONS
Av rebecca persson - 3 mars 2012 16:54

 

Jag vet att blommor,diamanter och sånt räknas som romantiska gåvor plus att det är biologiskt att man blir sömnig efter att ha jobbat mycket. Men ändå. Att en människa känner sig så lugn och trygg att han slumrar till i ens famn,är inte det väldigt fint? tycker hur som helst jag. Nightflight igår var väldigt kul,nog för att jag satt i kiosken flera timmar.Träffade hur många saknade personer som helst. Man blev nästan lite rörd. Sminkade mig på makeup store igår,fick ett presentkort från mamma,remember? Några produkter av det som användes fick jag hem, inte alls billigt men prisvärt och drygt. Höll på bryta ihop i morse när edvin sa att han trodde det fanns enhörningar. Med vingar dessutom,trött som man är. Ser matchen mellan luleå och skellefteå...går bra nu. Snart ska jag och mamma köpa godiis,hoppas att melodifestivalens bidrag blir bra också. Skulle bli en guldkant på det hela. Hojjj!

Av rebecca persson - 1 mars 2012 17:32


Asså damp jag får på våra lärare alltså vi ska typ cykla till bureå med packning som ska innehålla korv och makaroner osv och sen sova på någon konstig skola eller något...typ en vecka före sommarlovet men vi har serriöst jobbat för klasskassan men vars pengarna hamnar är ett under. Kanske till tobias blöjor. Förra året fick vi cykla upp på falkberget via elljuspåret i sanden och sen sitta där uppe och äta sallad och det var mygg som bara den. Åhhhhhh. Har varit hos tandläkaren också och hon babblade om tandställningar osv och jag orkar inte så less. Vet inte varför jag skriver det här men det känns ganska bra ändå. Nu vill jag verkligen byta klass till någon helt annan. 

♥ PRESENTATION


Jag är en sextonårig tjej som kommer från den lilla staden Skellefteå. Att fota är en del av mitt liv & mitt liv är det ni ska få läsa om på den här bloggen.
klicka ↓

♥ FRÅGA MIG NÅGOT?

77 besvarade frågor

♥ KALENDER

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

♥ BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

♥ SENASTE INLÄGGEN

♥ FOTO

♥ LÄNKAR

♥ GÄSTBOK

♥ OLD BUT GOLD


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se